Pretočni mešalci


Pretočni mešalci so namenjeni za kontinuirano vmešavanje tekočih komponent v močna krmila: melase, masti in drugih snovi. Vmešavanje poteka brez sprijemanja, doseže se optimalna porazdelitev dodanih komponent in s tem tudi stalne kvalitete.

Mešalec se po celi dolžini odpira, s tem je omogočena lahka menjava delov, ki se obrabljajo. Odpiranje in zapiranje pokrova je hidravlično, z ročno črpalko.

Na ohišju mešalca so v področju vstopa materiala privarjeni priključki za dovod tekočih komponent.

Mešalec je sestavljen iz mešalne cevi, na obeh straneh sta privijačeni prirobnici. V notranjost je vložen in privijačen mešalni cilinder iz plastike, ki onemogoča lepljenje materiala na stene. Plastiko je zelo lahko očistiti, trenje je zelo zmanjšano, s tem pa tudi pogonska moč.

Na gredi mešalca so robustne mešalne lopatice, kot mešanja se lahko nastavlja. Glede na nastavitev se spreminja tudi intenzivnost mešanja.

Na izstopu materiala je priključek za izvzemanje vzorcev.

Na koncu 2. predela mešanja se nahajata dva dodatna prečna razbijalca grud. Sestavljena sta iz pogonskih motorjev in zvezdasto oblikovanih nožev.

Ta stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja najboljše spletne storitve in funkcionalnosti. Z nadaljevanjem obiska strani soglašate z njihovo uporabo.   

Več o temV redu